Gość Joanna Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam. Od wczoraj oddaje kal razem z krwia, towarzyszy temu bol w podbrzuszu,z prawej i z lewej strony,na wysokosci jajnikow...chyba poltorej roku temu mialam robiona kolonoskopie,ktora nic nei wykazala. Jakis czas temu lekarz stwierdzil u mnie drazliwosc jelit. ten bol w podbrzuszu ostatnio jest dosyc czesto. Czuje dziwny bol w okolicach odbytu, tak jak przy jakims otarciu, Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Krew w kale może oznaczać polpia, zmiany zapalne ( wrzodziejące zapalenie jelita grubego), również nowotwór. Najlepiej udać się do lekarza. Pewnie będzie trzeba powtórzyć badanie kolonoskopowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 od dziś oddaje kał z krwią nie mam bóli tylko sam kał z krwią proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TOMEK Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 bardzo proszę o pomoc ,oddaje kałz krwią już 5 razy dziś oddałem kał z krwią bóli nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 od 3 dni mam takie jakby rozwolnienie i boli mnie podbrzusze dziś już oddałam kał z krowią co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi