Gość Piotrek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam. Zacznę od początku. Grałem w szkole na lekcji wychowania fizycznego w piłkę nożną. W pewnym momencie chciałem uderzyć piłkę i właśnie *kolega* popchnął lekko mnie i z bardzo dużą siłą uderzyłem w drabinki śródstopiem. Na początku bardzo nie bolało. Lecz po około godzinie zaczęło mnie boleć śródstopie i okolice palców w lewej nodze. Nie wydaje mi się żeby stopa była spuchnięta. Bardzo boli przy chodzeniu i mam wrażenie jakby coś tam *pękło*. Występuje taki *przeszywający ból*. Czy mam się udać z tym do lekarza czy żel Ketonal wystarczy lub okłady z octu - tak poradziła mi moja mama. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Radzę z tym problemem udać się do lekarza, gdyż zapewne będzie konieczne wykonanie RTG stopy celem wykluczenia jej złamania. Bez bezpośredniego badania trudno określić co jest przyczyną tych dolegliwości. Tylko w przypadku wykluczenia złamania będzie można powiedzieć o stłuczeniu stopy i zastosować leczenie np. miejscowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam wczoraj na orliku grałem w piłkę i boli mnie śródstopie gdy zginam stopę w dół nic nie boli gdy do góry boli oraz przy chodzeniu boli nic nie widać by było opuchnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi