Gość Zybi Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam! Dwa lata temu miałem usunięty woreczek żółciowy ponieważ miałem kamienie. Od jakiegoś czasu co jakiś czas mam ból w lewym boku nasilające się po nocy nie mogę się normalnie schylić. Jak długo siedze i wstaje to mam ostry ból. Nie stosuje djety i czy te bóle mogą wynikać z niestosowania djety? Czy powinieniem zrobić jakieś badania? Ogólne badania robiłem miesiąc temu i mam dobre i usg też jest dobre. Od paru dni biore pangrol no i jestem na lekach przeciw bólowych. Najbardziej pomaga mi ibuprom max a lecze się jeszcze na nadciśnienie. Czy te bóle są spowodowane tym woreczkiem czy to moze być coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Te bóle raczej nie mają nic wspólnego z przebytym zabiegiem usunięcia pęcherzyka żółciowego. Być może bóle są związane z patologią w zakresie odcinka piersiowego i/lub lędźwiowego kręgosłupa. Dobrze by było wykonać RTG tych odcinków kręgosłupa. O badaniach powinien zadecydować lekarz po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZIBI Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzien Dobry! Pojde zrobic te zdjecia i naposze co bylo.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi