Gość asia Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 W skrocie gasprid to lek ktory powoduje wzmocnienie skorczow i oprozniania zoladka i dwunastnicy, po nim , juz po malej dawce np 1/4 tab czyli 2,5 mg czuje sie jak bym mial umrze , czuje cos zracego w jelitach co mi je paralizuje, dopiero lewatywa z sody oczyszczonej troche pomaga , bo jesli tego szybko nie zrobie to dostaje goraczki, zimnych potow i drgawek, oraz objawy psychiczne jak lęki niepokoj, pobudzenie , omdlenia - dlaczego? dodam ze srodki przeczyszczajace dzialajace na jelita nie maja na mnie negatywnego wplywu i raczej pomagaja takiego wplywu takiego wplywu . mam refluks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Takie objawy mogą być skutkiem ubocznym stosowania tego leku. Proszę spróbować zastosować lek z innej grupy np. metoclopramidum. O zamianie i zastosowaniu tego leku musi najlepiej zadecydować gastroenterolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi