Gość Marcin Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 W ostatnią sobotę niefortunnie spadłem ze schodów. Straciłem przy tym przytomność, a potem przez około 20 minut nie byłem w stanie chodzić i wymiotowałem, ogólnie nie wiedziałem co się wokół mnie dzieje. Do tego straciłem jeszcze dwie górne jedynki. Następnego dnia po upadku wszystko zdawało się być w miarę dobrze (tylko mały ból głowy), ale przez ostatnie cztery dni mam problemy z zaśnięciem wieczorem, a rano z wstaniem, bo mam takie zawroty głowy. Do tego trzeci dzień śpię do godziny 13, co kiedyś zdarzało mi się raz na pół roku. Czy mogłem doznać jakiegoś urazu głowy i czy powinienem się z tym skierować do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Tak, mogło dojść do uszkodzenia mózgu. Trzeba w tej sprawie pilnie skonsultować się z lekarzem. Może być konieczna hospitalizacja na oddziale neurologicznym z wykonaniem TK głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio1882 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Wymioty po upadku, zawroty głowy po upadku - w takiej sytuacji zawsze wzywać pogotowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi