Gość iza Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam, jestem 10 dni po operacji powiększenia piersi. Wszystko ładnie się goi ale niepokoi mnie pojawiająca się wydzielina z sutków. Pojawiła się ona ok. 5 dnia po operacji, szczególnie z prawej piersi. Najpierw dosłownie po kropelce, jednak dziś zdecydowanie mocniej, kropla za kroplą. W pewnym momencie wydzielina z przeźroczystej zrobiła się biaława. Czy może być to płyn osoczowy? Jeśli tak, czy nie jest to niebezpieczne? Czy ma to związek z opuchlizną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Być może rzeczywiście był to płyn surowiczy związany z przebytym zabiegiem i obrzękiem, ale w chwili obecnej skoro zabarwienie płynu zmieniło się z przeźroczystego na białawe może to świadczyć o naturze ropnej tego płynu. Radzę w tej sprawie pilnie skon skonsultować się z lekarzem, który wykonywał zabieg powiększenia piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi