Gość Tomasz Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam! Jestem 25 letnim sportowcemi i podczas nadmiernego wysiłku w meczu poczułem niezidentyfikowany ból w miednicy! Nie jestem w stanie dokładnie sprecyzować miejsca bólu! nasila się pod czas schylania i wysiłku fizycznego! Proszę o pomoc...może to prostata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Trudno konkretnie odpowiedzieć na to pytanie bez bezpośrednio badania. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z lekarzem. Najpierw trzeba określić dokładną lokalizację bólu, aby stwierdzić czym jest spowodowany. Ból raczej nie wskazuje na problemy związane z prostatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi