Gość Elżbieta Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam ,mój mąż ( 56lat) miał operację 15.12.2009r - rak esicy bez przerzutów . Usunięto około 30 cm jelta grubego i jak narazie wszystko jest w porządku poza jednym wyjątkiem. Czy jest możliwe, żeby mogł być odbyt jakby wciągniety do środka ? Nie wiem czy mamy się już martwić czy po prostu to jest możliwe z racji krótszego jelita grubego? Pierwszą kolonoskopię ma w grudniu także nie wiem czy poczekać czy zgłosić się wcześniej do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Czy jest możliwe, żeby mogł być odbyt jakby wciągniety do środka ? - po takim zabiegu może tak sie zdarzyć Nie wiem czy mamy się już martwić czy po prostu to jest możliwe z racji krótszego jelita grubego? - tak, właśnie z tego powodu może dojść do takich objawów Pierwszą kolonoskopię ma w grudniu także nie wiem czy poczekać czy zgłosić się wcześniej do lekarza? - raczej nie ma potrzeby i wystarczy zgłosić się na planową kolonoskopię według wyznaczonego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elżbieta Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Bardzo dziekuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi