Gość Elka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Na nadgarstku pojawił się guzek na nadgarstku.Na początku nie bolało teraz się nasila wraz z wysiłkiem ręki prawej.Są momenty że nie daje rady z utrzymaniem przedmiotu.Byłam już u specjalisty ale do tej pory nic się nie zmieniło kazał mi smarować maściami bez rezultatu.Prosze mi pomóc będe wdzięczna dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Radzę w tej sprawie udać się na konsultację do ortopedy, bo prawdopodobnie tym guzkiem jest ganglion. Taki guzek zazwyczaj leczy się operacyjne, a żadne maści nie przyniosą tu efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elka Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 to jest guzek twardy na kości na prześwietleniu nic nie znaleziono ,przedtem znikało a teraz nawet jak nie ma wysiłku to jest i boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 To właśnie jest zapewne ganglion. Trzeba skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi