Gość WERA Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam jestem miesiąc po laparoskopii (torbiel jajnika), po operacji lekarz powiedział , że nie mogę współżyć .Dokładnie 19.11. będzie miesiąc i czy mogę już współżyć czy to jeszcze nie wskazane ? Dziekuję dzisiaj bylam u ginekologa i zapytalam co i jak czy juz moge wspolzyc i powiedzial mi ze moge i nawet moge starac sie o dzidziusia , ze nie widzi przeszkod wiec tylko dzialac :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Tak można już po miesiącu po takim zabiegu spokojnie współżyć, a nawet starać się o dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 jestem 7 dni po operacji laparoskopowo i czuje się bardzo dobrze i nie wiem kiedy mogę współżyć??bo nie bedę ukrywać że bardzo mi sie chce kochac .a po za tym chcemy miec dziecko ... prosze odpiszcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi