Gość Rafal Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam miesiac temu mialem operacje na przepukline pachwinowa prawostronna prosta mam wszyta siatke moje pytanie dotyczy w jakim czasie mozna wrocic do pracy. Pracuje w poczcie kurierskiej jest troche dzwigania paczek i workow z listami jestem dopiero 30 dni po operacji. Kiedy bedzie mozna rozpoczac proste cwiczenia nawet brzuszki zeby wzmocnic miesnie brzucha prosze o odpowiedz dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jeśli operacja była wykonana z użyciem siatki to praktycznie można wrócić do pełnego wysiłku fizycznego po około 1-1,5 miesiąca po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi