Gość łukasz Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Mam serdeczne pytanie, w badaniu moczu wyszedł poziom urobilinogen o,20 mg/dl Czy to bardzo niepokojące? Co to uro... właściwie oznacza, na co wskazuje? Poza tym CRP 6,o a OB 4,o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Prawidłowy poziom urobilinogenu wynosi 1,0 mg/dl moczu, więc wynik jest prawidłowy. W moczu urobilinogen normalnie występuje i jest produktem rozpadu bilirubiny produkowanej przez wątrobę i filtrowanej przez nerki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irena Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 prosze mi odpowiedziec co to jest crp 6,1 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irena Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mam bialko ostrej fazy crp 6,1 prosze odp dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi