Gość efka Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 od trzech miesiecy miewam kłujacy ból po prawej stronie brzucha w okolicy kosci biodrowej.od trzech tygodni pojawia sie codziennie. Ginekologicznie jestem zdrowa. internista wykluczył wyrostek. Od dwoch dni mam też bole plecow ,biodrer, rąk inog. jest to taki ból ostry, szarpiący. co to moze być? wyniki mam dobre, nie goraczkuję, wyprozniam sie regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Trudno określić bez bezpośredniego badania, badan dodatkowych. Trzeba by zastanowić się nad wykonaniem RTG kręgosłupa i stawu biodrowego prawego. Patologia głównie może tkwić w zmianach w kręgosłupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi