Gość Sylwek Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Miałem załupek, urolog nałożył mi obrzęk w inny sposób niż był przedtem. Przypisał Rivanol, pytanie jest czy mogę normalnie się wysikać, i co z erekcjami nocnymi? PS: Za parę dni jak obrzęk przejdzie mam mieć operacje stulejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Oczywiście sikać można bez problemu, a nocnymi polucjami proszę się nie przejmować na pewno wszystko będzie w porządku i nie dojdzie do powikłań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi