Gość Michał Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam, opiszę przebieg mojej całej choroby, tj.: W czwartek w nocy budziłem się z dreszczami, gorączką i bólem (i dreszczami) w dolnej części pleców, piątek rano było to samo- dreszcze, gorączka najbardziej odczuwały plecy + ból brzucha. Sobotę już przeleżałem całą w łóżku już z mniejszą gorączką, dreszcze ustępowały lecz ból brzucha się nasilił, szczególnie przy ucisku z prawej strony. Przez te dni pojawiła się biegunka, lecz ilość stolca była nieduża tak jakbym *chciał a nie mógł*, być może to przez brak apetytu, lecz dziś rano defekacja miała miejsce. Teraz gorączka ustąpiła, został się tylko ten ból przy uciskaniu prawej strony oraz gazy. Wiek: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nana Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 nie mam pojęcia-wizyta u lekarza jest konieczna, sprawdź co to może być, jesli to nie grypa żołądkowa to...może coś poważniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi