Gość Emilia Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Mam 19 lat i od jakiegoś miesiąca zauważam na swoim sutku białą grudkę, bądź narośl i zaczynam się martwić co to takiego. Jestem osobą, która wiele rzeczy wyolbrzymia i wyobrażam sobie najgorsze. Grudka jest dość małych rozmiarów, natomiast kiedy ją dotykam, staje się ona bardziej wyraźna. Nie swędzi, nie boli i nic się z niej nie sączy. Nie wiem czy ma to jakiś związek z tabletkami hormonalnymi jakie zażywam (Regulon). Jednakże korzystam z nich od jakiś 6 miesięcy, a grudka pojawiła sie ok. miesiąca temu. Czy to może być coś groźnego? Czym to może być spowodowane i do jakiego lekarza powinnam sie zwrócić z tego typu problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Myślę, że to nic poważnego. Prawdopodobnie to jakiś przytkamy gruczoł łojowy. Takich gruczołów na szczycie brodawki sutkowej i w otoczce jest bardzo dużo. Raczej nie ma to żadnego związku z przyjmowaniem tabletek antykoncepcyjnych. Taka uroda. Jeśli jednak masz jakiekolwiek wątpliwości zgłoś ten problem ginekologowi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi