Gość Krystian *] Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam,mam problem z penisem.Żołądź jest połączony ze skórą napletka, gdy ją ściągam (nie w czasie wzwodu) to żołądź odchylony jest w dół. Jeśli jest taka potrzeba mogę wstawić zdjęcie tej sytuacji. Boję się samemu tego rozcinać,nie wiem czy nie będzie bolało i czy nie będzie skutków ubocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ta struktura łącząca napletek z żołędzia to wędzidełko napletka czyli normalna struktura anatomiczna penisa. Jednak czasami jest to wędzidełko za krótkie co utrudnia ściągnięcie całkowity napletka z żołędzia oraz wykrzywienie w trakcie tej czynności penisa. Taki stan może wymagać korekcji chirurgicznej. Zgłoś się z tym problemem do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urolog Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jestem przyszlym urologiem bardzo by pomoglo gdy bys wstawil zdjecie to moze cos poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi