Gość Andrzej Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam. Takiego pytania nie znalazłem, były tylko podobne. Mam 20 lat. Mój problem jest nie tyle bolesny co męczący. Otóż wszystko zaczęło się kilkanaście dni temu. Wstając z krzesła poczułem ogromny ból prawego jądra... Zacząłem skakać na piętach i od razu pomogło. Po kilku dniach zaczęły sie lekkie boleści prawego jądra. Poszedłem do urologa. Stwierdził że to zapalenie i lekko mnie zlekceważył. Dzień później prawe jądro bezboleśnie obróciło się przód w tył. Odwróciłem je palcami, Teraz to samo dzieje się z jądrem lewym. Obraca się przód w tył. Jak je poprawie palcami to po kilku godzinach znów się obraca. Towarzyszy temu ciągły ale lekki ból. Do tego mam zbyt obwisłą mosznę. Moje pytanie brzmi Czy to normalne? Co z tym zrobić? To tylko moje paranoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Jeśli jądra obracają się tylko o 180 stopni to nic niepokojącego. Takie obracanie się jąder jest niegroźne i nie wymagaj jakiejkolwiek interwencji lekarskiej. Nic groźnego i niepokojącego w opisie Pan przypadku nie widzę. A jeśli to rzeczywiście zapalenie jąder to trzeba to leczyć, a leczenie takiego stanu z reguły jest długotrwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedz. Leczę się biorąc CIPROPOL, FEBROFEN i TRIMESAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaczął mnie swędzieć członek i napletek. Jest lekko zaczerwieniony. Czy to normalne przy zapaleniu jąder? Jądra już nie bolą i się nie obracają. Z góry dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewelina swędziwór Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 przestań po prostu trzepać kapucyna człowieku !! to kolor twojego wacka i jader będzie normalny i błony między rekami tez znikną !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi