Gość Michał Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam! Mam problem, a mianowicie od kilku dni(dokładnie 4) dokucza mi biegunka, przez pierwsze dwa dni była dość ostra i częste były wypróżnienia, później tylko rano i wieczorem, a dzisiaj wieczorem zauważyłem jasno-czerwoną krew. Nie boli mnie żołądek, nie mam gorączki, bez bólu głowy, tylko zmartwiła mnie ta krew. czekam i dziękuje z góry za odpowiedź. Dodam jeszcze, że mam 20lat i nigdy wcześniej nie zauważyłem krwi podczas biegunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Prawdopodobnie biegunka podrażniła żylaki odbytu co wywołało krwawienie. Trudno mi określić bez badania. Samo badanie odbytu palcem powinno wyjaśnić ten objaw dlatego musi Pan w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 krew w kale -to konieczna jest wizyta u lekarza! zachowania chemoprewenycyjne są wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mania Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 tak działanie chemoprewencyjne jest potrzebne przy problemach jelitowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aneta Szyk Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 na tym forum w ogóle widać jakie spustoszenie sieją problemy z jelitami,a mało kto wiedział o chemoprewencji branie asamaxu jest działaniem chemoprewencyjnym przy WZJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inka Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 kurczę, powinno sie głośno mówić o chemoprewencji, ludzie nie mają o tym pojęcia, a ppotem jest za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi