Gość Żurek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 WItam, jestem 5 dni po zabiegu usunięcia przepukliny pachwinowej. W 2 dniu po zabiegu zauważyłem wielkiego siniaka na lewym jądrze (z tej właśnie stronu była przepuklina)- właściwie całe jądro stało się siniakiem. W następnych 2 dniach pojawił się również siniak a właściewie ogólne zasiniaczenie członka - w kilku tylko miejscach ma w miarę normalny kolor. Pojawił się wrównież siniak w promieniu 5-7cm od rany. Czy to normalne objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Czy występują przy tym jakieś dolegliwości? Dla pewności radzę udać się do lekarza, żeby zobaczył jak te zmiany wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 też tak miałem, jestem juz 12dzien po wszyciu siatki i siny penis wraca do normalnej barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamazy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak bylem maly w wiweku okolo 10 lat to po operacji bez uzycia siatki mialem i jadra i czlonek fioletowy. taraz jestem po operacji dwa dni z uzyciem siatki i sytuacja sie powtarza zaczelo sie od czlonka. normalnie po jakims casie to schodzi. z tego co pamietam to Rywanol lub cos takiego kazano mi stosowac wczesniej teraz napewno sa jakies lepsze srodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamazy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak bylem maly w wieku okolo 10 lat to po operacji bez uzycia siatki mialem i jadra i czlonek fioletowy. taraz jestem po operacji dwa dni z uzyciem siatki i sytuacja sie powtarza zaczelo sie od czlonka. normalnie po jakims casie to schodzi. z tego co pamietam to Rywanol lub cos takiego kazano mi stosowac wczesniej teraz napewno sa jakies lepsze srodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Bardzo pomaga na siniaki maść z arniki lub lioton1000 moj mąz to stosował -szybko znikły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi