Gość Miki Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam, kila miesięcy temu przeszedłem infekcję dróg moczowych, zgłosiłem się do lekarza, który skierował mnie na usg i badanie moczu, wyniki były wręcz wzorcowe, jednakże od pewnego czasu dostaję takich jakby mini-infekcji, przez parę dni mam uczucie parcia na pęcherz, bólu w dolnej partii brzucha i ogólne przeczucie, że coś jest nie tak.Biorę urosept, czasem debelizinę i po jakimś czasie to przechodzi, co to może być ? Dodam jeszcze tylko, że w dni powszednie kiedy jestem czymś zajęty, to o problemie zapominam i on...właściwie znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Trudno określić bez dodatkowych badań. radziłbym ponownie powtórzyć badanie ogólne moczu, zastanowić się nad posiewem moczu oraz wykonaniem USG układu moczowego. O wszystkim powinie zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi