Gość Bartosz Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam dnia 5 listopada 2010 doznałem Złamania górnej kości promieniowej w nadgarstku bez przemieszczeń. Mam pytanie ile będę musiał nosić pełny gips oraz co będzie potem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Urszula Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja miałam złamanie dalszej nasady kości promieniowej z przemieszczeniem, szynę gipsową miałam pięć miesięcy. Po zdjęciu przez pierwszy tydzień było niezbyt dobrze, ale ćwiczenia zalecone od lekarza dały rezultaty.Złamania bez przemieszczenia są mniej inwazyjne, więc na pewno będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 aha dzięki za odpowiedź, ciekawi mnie kiedy wrócę do sportu *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Odpowiedź dla Bartosza: Gips z reguły nosi się około 4-6 tygodni. Po około 3 miesiącach po urazie (musi być całkowity, prawidłowy zrost kości) można z reguły powrócić do sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 jaka może być rehabilitacja na takie złamanie ?? i czy mogę się starać o odszkodowanie oraz gdzie jak to się stało na orliku - publicznym obiekcie sportowym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi