Gość Michał Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Wczoraj grałem w zbijaka taką dużą piłką i musiałem sie bardzo duzo skręcać w prawo zeby jakoś rzucić i przy jednym z rzutów coś mnie zabolało w okolicach ramienia, pod pachą. Ból jest tak jakby zakwasy. Czy to naderwanie ścięgna czy coś takiego ? Kiedy przejdzie ? a może nadwyrężenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 To raczej jakieś nadwyrężenie mięśni, być może z naderwaniem przyczepów mięśniowych. Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Można spróbować zastosować miejscowo żele przeciwzapalne i przeciwbólowe. Dolegliwości powinny ustąpić w przeciągu kilku dni. W razie nieustępowania bólu trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi