Gość Paweł Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam. We wtorek byłem na siłowni. Jak to po siłowni na drugi dzień trochę mnie bolały części ciała które ćwiczyłem, w tym przed ramie i ramie. Wieczorem z godzinę pracowałem (siekierą). Dziś (czwartek) rano poczułem że ręce bolą mnie bardziej, lecz się tym nie przejmowałem. W szkole zauważyłem że coraz bardziej boli mnie przy prostowaniu w miejscu gdzie biceps *łączy* się z przedramieniem. Ból zrobił się juz trochę dokuczliwy... Chcialbym się dowiedziec co to może być i ew. jak leczyć, oraz jak długo mogę odczuwać ten ból. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Takie dolegliwości wskazują na przeciążenie mięśni ramienia i przedramienia. Zwykle określa się to zakwasami. Takie dolegliwości zazwyczaj ustępują w przeciągu 2-3 dni. Aby przyspieszyć ten proces można zastosować żele przeciwzapalne i przeciwbólowe miejscowo kilka razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi