Gość ania Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Panie doktorze, po raz kolejny, od kilku dni odczuwam ból, napięcie i pieczenie w okolicy odbytu. Pojawiły sie też małe pęknięcia na skórze w kolicy odbytu, które przy oddawaniu stolca krwawią-delikatnie. Ponadto, pojawił sie taki, na prawde nie wiem jak to okreslic, wypukła mala kulka ze skóry, która tak jakby powinna byc wewnatrz a nie na zewnatrz. nie mam pojeci co o moze byc. co jakis czas to powraca. nie wiem tez czy powinnam udac sie z tym do lekarza. prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 To, co Pani opisuje może wskazywać na żylaki odbytu. Należy udać się do lekarza, najlepiej chirurga, który Pania zbada i wprowadzi dalsze postępowanie lecznicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ja mam to samo i nie wiem co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaniepokojona Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Panie doktorze, po dłuższym niewypróżnieniu się mam zatwardzenie ,a podczas wypróżniania się czuje kłucia w odbycie i występuje małe krwawienie , a pózniej pieczenie. Czy może to być podrażnienie skóry , czy cos groźnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ferdynand Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 trzeba wsadzic kupe spowrotem do dupy :) i bedzie gitara :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mm Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 czy moderator moze usuwac te idiotyczne wypowiedzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KK Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 A może to jakaś mała plastikowa kuleczka i nie można jej wysrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Czy kłucie w odbycie może być spowodowane połknięciem igły i ta igła wbija mi się w odbyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość - Romek Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jeśli to igła to poproś Marto swojego chłopaka, niech zajrzy ci do pupy i może uda mu się nawlec tę nieszczęsną igłę i ją wyciągnąć? W przeciwnym razie podczas analu może sobie ptaszka pokłuć! Daj mu zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziefczynka Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 To dildo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi