Gość monika Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mam 22 lata. Od jakiegos czasu zauwazylam ze przy wyrpoznianiu sie leci mi krew i jakby strzepki jakiegos sluzu. Nic mnie nie boli. Wyprozniam sie raz dziennie. czasem dokuczaja mi wzdecia i lekkie zaparcia ale nigdy sie tym nie przejmowalam. Bylam u proktologa, przeszlam przez badanie PER RECTUM. Proktolog nic konkretnego nie stwierdzil tylko to ze .Skierowal mnie na zabieg kolonoskopii. Bardzo sie boje tego co moze mi dolegac. Czy to moze byc cos powaznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Musisz zrobić badanie kolonoskopii. Samo w sobie jest nieprzyjemne, ale w tym przyadku konieczne, bo przyczyny dolegliwości mogą byc bardzo poważne. Tylko tym badaniem można je wyjasnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi