Gość darek Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam, jestem mężczyznom mam 19 lat. Mam problemy z naprzemiennymi zaparciami i biegunkami. Dodatkowo boli mnie żołądek, pozniej jelita gdy coś zjem, wzdęcia i dusznosci. Ostanio robiłem ten test na helicobacter pyroli. Test wykrył że jestem tym zainfekowany. Byłem u lekarza i mi zlecił 3 antybiotyki ktore będę brał przez 1-2 tygodnie. Czy ta bakteria moze powodować wszystkie te objawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 W Twoim przypadku konieczna będzie kolonoskopia. Myślę, że lekarz skieruje Cię wczesniej, czy później na to badanie, które może przyjemne nie jest, ale wyjaśnia stan zdrowotny jeslita grubego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi