Gość D.M Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam, 15 Sierpnia 2010 r złamałam V kość śródstopia, przez 5 tygodni miałam nogę w gipsie.Po ściągnięciu gipsu,( obecnie mineły 4 tygodnie) prześwietliłam nogę drugi raz i okazało się że noga wcale się nie zrosła.A niestety dalej boli.Rehabilitację zacznę dopiero od 09.Listopada.2010 r.no i mam nadzieję że później przestanie boleć.... moje pytanie brzmi: czy można zrobić coś jeszcze ,żeby noga doszła do całkowitej wprawy?(do tej pory przebywam na L4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ewentualnie można rozważyć jeszcze leczenie operacyjne. Jednak co do tego sposobu leczenia ostateczną decyzję musi podjąć ortopeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi