Gość Jarek Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dzien dobry chciałem zapytac Pana doktora ile osób jest z personelu przy zabiegu przepukliny i przy wodniaku jądra Czy sa jakies prawa do intymnosci pacjenta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Zazwyczaj dwóch chirurgów, dwie instrumentalne pielęgniarki (czyta i brudna), jedna pielęgniarka anestezjologiczna i anestezjolog (jeśli zabieg wykonywany jest w znieczuleniu nie miejscowym). To standardy. Nie ma możliwości wykonywania takiego zabiegu nie spełniając tych norm. Każdy z pracowników służby zdrowia ma szacunek dla intymności pacjenta i proszę się o to nie obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 miałem ich 6 i co chwile jeszcze ktos wchodził Znieczulenie do kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAREK Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja naliczyłem 7 ale im więcej tym weselej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi