Gość Grzegorz Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ból śledziony od dwóch dni. Co zrobić bez kontaktu z lekarzem. Jakaś dieta, czy może lek. Mam 59 lat, cierpię na astmę. Używam Seretide disc 250, Telfast, a na obniżenie ciśn. rozkurczowego krwi, Normatens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Bez badani trudno mi określić co jest przyczyną takowego bólu. Wcale nie jest powiedziane, że ból musi być związany z patologią śledziony. Może ból być związany z trzustką, jelitem grubym, żołądkiem czy też dwunastnicą, a być może kręgosłupem. Musi Pan w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Na podstawie samego takiego objawu trudno mi określić dalszy sposób postępowania bez określenia przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi