Gość Helenka Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dzień dobry! Od ok. 5 tygodni odczuwam ból w lewej części podbrzusza, nad pachwiną. Ból pojawia się w ciągu dnia, niesystematycznie i nieprzewidywalnie, po czym przechodzi. Mam 55 lat, zbadał mnie ginekolog ( USG, cytologia)- wszystko O.K., gastrolog ( USG, badanie kału, krwi, CPR) wszystko O. K. A mnie nadal boli od czasu do czasu, w ciągu dnia. Lekarz POP zasugerował, że może to być zapalenia ścięgna (?). Czy powinnam poprosić o jakieś inne badania ? Nie uprawiam sportu, ne pracuję fizycznie, nie miałam ostatnio urazów, upadków itp. Proszę Pana o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Takie dolegliwości też mogą sugerować przepuklinę pachwinową dlatego radziłbym jeszcze w tej sprawie udać się na bezpośrednią konsultację do chirurga ogólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi