Gość Dave Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam serdecznie! Niecały tydzień temu miałem zabieg stulejki. Niby wszystko w porządku, obrzęk się zmniejszył, nie czuję bólu jest jednak jedno ale... Otóż na pozostałości napletka, w okolicy szwów wyczułem dwa podskórne, twarde guzki- szczególnie wyczuwalne przy ściąganiu napletka. Przed zabiegiem tego nie miałem. Co to może być?? Będę wdzięczny za odpowiedź bo bardzo mnie to martwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Być może to pozostałości szwów podskórnych, które z reguły ulegają wchłonięciu po około 4-6 tygodniach od zabiegu. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie udać się na kontrolę do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 nie przejmuj sie ,mam bardzo podobny problem do Ciebie,z tym ze aj juz jestem 2 tyg po zabiegu:)mi urulog powiedzial ze to absolutnie nie szkodzi i nie zagraza prąciu(całe szczęscie*p)przyjdize takie czas co poprostu guzki same wchłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi