Gość Michał Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam. 4 października przeszedłem operację żylaków powrózka nasiennego. Było to (tak przynajmniej zrozumiałem) pozaotrzewnowe podwiązanie żyły jądrowej. Po zdjęciu szwów (11 pażdziernika) i naklejeniu na ranę trzech małych plasterków, 12 października na wysokości każdego plasterka pojawiły sie wyczuwalne pod skórą guzki. im bliżej jąder tym są one mniejsze. Najwyżej umiejscowiony ma ok 1 cm. Czy powinienem niezwłocznie zgłosić się do chirurga, czy też to normalny stan po zdjęciu szwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 zalezy jaką metodą miałes je robione bo ja Palomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi