Gość Wacuś Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 1) Jak usunąć masy mastki ze zwierzchniej strony skóry penisa i z wewnętrznej ? 2) Skąd bierze się tyle włosów na moim penisie, znaczy zaczynają mi wszędzie wyrastać włosy co z tym zrobić? 3) I czy przed pójściem do lekarza mam zgolić wszystkie włosy z penisa. Proszę o szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 1) Jak usunąć masy mastki ze zwierzchniej strony skóry penisa i z wewnętrznej? - trzeba masy mastki dokładnie namoczyć i używając olejku najlepiej dziecięcego powoli usuwać mechanicznie tą wydzielinę, wymaga to systematyczności i czasu, żeby się tego pozbyć 2) Skąd bierze się tyle włosów na moim penisie, znaczy zaczynają mi wszędzie wyrastać włosy co z tym zrobić? - jeśli to Ci przeszkadza można włosy golić lub depilować, taka Twoja uroda, że rosną Ci włosy, nic na to nie poradzisz 3) I czy przed pójściem do lekarza mam zgolić wszystkie włosy z penisa? - nie ma potrzeby, chyba, że włosy Ci przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 mam wazne pytanie pojawily mi sie i to od dluzszego czasu biale chrosty centralnie na penisie i z nich wyrastaja mi wlosy co ja mam z tym zrobic ?????prosze o pomoc dodam jeszcze ze jest tego sporo na okolo czlonka i nawet w zdluz i swedzi czasami :( prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi