Gość dona Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jest jakaś skuteczna metoda na wywołanie miesiączki oprócz zastrzyków i tabletek? nie mam miesiączki juz prawie miesiąc a wszystko jest w porządku nie jestem w ciąży bo brak miesiaczki mam przez diete i jeżeli nic nie będe z tym robiła to jest jakaś szansa na to że sama przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dotor Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Musisz przede wszystkim zacząć normalnie jeść! Brak miesiączki oznacza że doszło do poważnych zaburzeń organizmu, w ten sposób organizm powoli wyłącza kolejne układy (mniej ważne) aby starczyło energii (której jest za mało) dla najważniejszych układów np. mózgu. W takim przydadku stosowanie hormonów do *wywołania* nie zawsze jest skuteczne a w twoim przypadku moze być szkodliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi