Gość karolina26 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam serdecznie! W marcu przeszłam poważna operację-usunięto mi jajowody, prawie całkowicie lewy jajnik, część prawego oraz mnóstwo guzów, cyst, potworniaków dojrzałych. przez 4 miesiące leczyłam się diphereline 3,75,. Juz po odstawieniu zastrzyków nadal czuję się okropnie, miewam straszne uderzenia gorąca do dzis. Hormony w porządku: TSH-2,89 F3 3,39 F4-1,19 tylko estradiol 18 pg/ml, jednak ostatnio bardzo słabo się czuję, nie mam na nic sił, czy to wina niskiego poziomu estradiolu. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Takie obajwy jak Pani przedstawił właśnie mogą być związane z niskim poziomem estradilu. Trzeba ten problem przedyskutować z ginekologiem, który zapewne włączy odpowiednią terapię hormonalną substytucyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi