Gość Adam Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Wtam, mam 17 lat. Mam problem ze ściąganiem napletka. Mianowicie nie wiem czy mogę bezpiecznie ściągnąć napletek, gdyż podczas wzwodu żołądź jest cały czas w napletku, boje się żeby nie uszkodzić penisa. Próbowałem ściągnąć napletek ale tylko do połowy żołędzia bo dalej się boje. Czy konieczna jest wizyta u specjalisty, czy mogę sam sobie z tym problemem poradzić, jeśli tak to proszę o przesłanie jakiś wskazówek co i jak mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jeśli podczas odciągania napletka występują dolegliwości bólowe może świadczyć to o stulejce. Warto najpierw skonsultować się z urologiem zanim podejmie się jakiekolwiek działania. Być może wystarczy jedynie systematyczne ćwiczenie odciągania napletka w wodzie z mydlinami, ale nie można wykluczyć konieczności wykonania zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktos Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witaj adam. Tez mam 17 lat i taki *problem* mialem z rok temu po tym jak w necie naczytalem sie roznych rzeczy. ja moglem gdzies 80 % sciagnac dalej sie balem ale podczas goracej kąpieli świcz napletek. sciagaj go stopniowo coraz bardziej az przy 70-% (tak to okreslmy) nie będziesz czuł bulu, potem coraz wiecej i wiecej az bedziesz mogl go sciągać bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi