Gość kika Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzień dobry Dzisiaj,oddałam mocz do badania jak nasiusiałam do pojemniczka to mocz trochę się spienił a kolor jego był bardzo jasno zółty przeźroczysty, co może wskazywać pieniący się mocz? Pierwszy raz mi sie to zdarzyło,słyszałam że to może być wina białka a to chyba nie dobra oznaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Nie ma to jednoznacznego znaczenia. Bardzo często mocz pieni się przy silnym strumieniu moczu oddawanym w naczynie i nie musi to wcale oznaczać zwiększonej ilości białka w moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość facet Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 mój mocz także sie pieni, mam niesamowite ciśnienie *-) tak jak Pan wyżej napisał to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi