Gość Marla Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Moj tato mial robiona kolonokopie. Zaznaczam ze mial raka jelita grubego i operacje w zeszlym roku. To rozpoznanie:anastomositis chronica activa medii gradus sine neoplasmate. Prosze o wyjasnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Tłumaczenie to: przewlekłe zapalenie w miejscu zespolenia średniego stopnia bez nowotworzenia. Oznacza to, że w operowanym miejscu brak cech wskazujących na tworzenie się przerzutów czy tez wznowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jadzia Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja również jestem po operacji i otrzymałam identyczny wynik po kolonoskopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi