Gość ania77 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam !!! Rok temu miałam robione dwie całkowite endoprotezy stawów biodrowych. Jedna z nich przeskakuje mi, mam wrażenie jakby wysuwała się, boli mnie nieraz tak mocno że nie mogę na niej stanąć i kuleje, mam problem z ubieraniem bielizny! O czym to może świadczyć? Boję się że czeka mnie następna operacja! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikołaj Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jestem świeżo po zabiegu wstawienia nowej panewki i oprócz tego mam wycięte kawałki kości łonowej, kulszowej i biodrowej. Mam 16 lat i doktorzy z Instytutu w Warszawie w którym miałem przeprowadzany ten zabieg mówili że dobre umocowanie się endoprotezy kiedy zaleje się naturalną kością i tkankami trwa około roku. Ile czasu była pani w gipsie biodrowym? Ja na Pani miejscu skonsultował bym się z ludźmi którzy robili ten zabieg bezzwłocznie bo z tym nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania77 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja miałam jałową matrwicę kości głowy stawów biodrowych na skutek leczenia mnie sterydami na nerki , nie miałam gipsu zaraz po operacji była rehabilitacja i nauka chodzenia. Ta pierwsza noga jest super jakby nie była operowana ale ta druga na nowo boli przeskakuje nie wiem czy zniosę następną operację!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikołaj Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Lepiej zgłoś się szybko do specjalisty bo jak teraz coś przeskakuje to może być później z tego coś gorszego. Nie ma co się bać operacji tylko walczyć o swoje zdrowie! Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania77 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dziękuję za poradę!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi