Gość Ania152 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam pytanie. od wczoraj w podbrzuszu po uprawianiu stosunku.zaczęło mnie bolec w podbrzuszu dziś tak samo. jest mi niedobrze , zbiera mnie na wymioty cały czas , czasami kręci mi się w głowie. i jak sikam boli mnie w podbrzuszu.Bardzo sie martwię. proszę o jak najszybsza odpowiedz.:( czy mogę być w ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Być może doszło do zapalenia przydatków lub/i układu moczowego. Radzę w tej sprawie skonsultować się najlepiej z ginekologiem. Nie ma podstaw do tego, aby stwierdzać ciąże na podstawie takich dolegliwości. To absurdalne przypuszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ania152 pisałaś dawno bo 2 lata temu -- czy jesteś może dostępna ? Chciałabym porozmawiać bo męczą mnie podobne dolegliwości i już żyć się z tym nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi