Gość KASIA Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dzien dobry. tydzien temu w niedziele udezylam sie w luk brwiowy. uderzenie bylo silne bo na calym oku mam limo i guzka na luku brwiowym.w czwartek zaczelam sie zle czuc doszy do tego zawroty glowy wymioty nie moge robic gwaltownych rochow glowa. co to moze oznaczac i co powinnam zrobic. dziekuje kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 zgłosić się do lekarza ,może to być wstrząśnienie mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 powinnas sie zglosic do lekarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pina Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 W dniu 26.09.2010 o 12:43, Gość KASIA napisał: dzien dobry. tydzien temu w niedziele udezylam sie w luk brwiowy. uderzenie bylo silne bo na calym oku mam limo i guzka na luku brwiowym.w czwartek zaczelam sie zle czuc doszy do tego zawroty glowy wymioty nie moge robic gwaltownych rochow glowa. co to moze oznaczac i co powinnam zrobic. dziekuje kasia Jak skończyła się ta historia? Mam to samo... od miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi