Gość Mateusz Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Czy jeśli napletek jest zwężony to w całym obwodzie, czy może to być tylko np. przód ? Napletek bez problemowo odciągam za żołądź i nic mnie nie boli, tak samo podczas masturbacji, jednak z wyglądu wydaje mi się, że skóra jest z przodu zwężona. Może to tylko złudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Trudno mi określić czy wszystko jest w porządku bez badania. Trzeba jednak zdawać sobie sprawę, że z przodu napletka jest struktura, naturalna anatomiczna czyli wędzidełko napletka, która właśnie jest w formie zwężonej skóry napletka. Zapewne widzi Pan to wędzidełko. W razie wątpliwości proszę skonsultować się z urologiem. Jeśli Pan bez problemu ściąga napletek z żołędzia to nie ma żadnej patologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi