Gość Katarzyna Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam serdecznie...BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ gdyż niesamowicie się boję. Otóż w czwartek ubiegłego tygodnia dostałam okres...wczoraj mi się on skończył i dzisiaj już również nie miałam krwawienia...i chociaż nie wiem jak to napisać to dzisiaj onanizowałam się. I po około 5-10 minutach krwawienie POJAWIŁO się od nowa ! masturbacja polegała tylko na **drażnieniu** łechtaczki. Strasznie się boję dlaczego to krwawienie miesiączkowe jest od nowa... Proszę Pani Doktorze o odpowiedz. Z poważaniem pacjentka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jeśli krwawienie nie ustąpi w ciągu jednego, dwóch dni samoistnie trzeba w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem. Raczej takie krwawienie to zapewne incydent bez znaczenia klinicznego (może powstał na skutek nadmiernego podniecenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maszka5 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 witam jetem rok po drugim porodzie ,przez około 7 miesiecy przed okresem mam pare dni brązowe plamienia i ból podbrzusza a później dostaje okres w pierwszym dniu okresu strasznie boli mnie pochwa tak jakby miało mi cos wyleciec ,strasznie *ciąży * w dół ze nie moge długo stac musze siedziec ,okres jest ze skrzepami i obfity,kiedyś tak nie miałam czy po 2 porodzie mogły nastąpic jakies zmiany w organiźmie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Tak, zapewne doszło do jakiś zaburzeń hormonalnych. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do ginekologa. Być może konieczne okażą się badania hormonów płciowych z krwi. Ginekolog po bezpośrednim badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maszka5 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 a co moze byc powodem uczucia *ciążenia-wypadnięcia* z pochwy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi