Gość pawel Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Witam od jakiś trzech dni bolało mnie okolicy kości ogonowej myślałem ze może sobie stłukłem ... ale jakoś dzień temu dwa zauważyłem ze w rowku mam jakiś śluz bezbarwny ... zauważyłem ze boli mnie przy łączeniu dwóch pośladków ... dziś poszedłem do lustra i rozszerzyłem pośladki i zauważyłem ze mam cale zaczerwione miejsce w rowku i jakieś małe dwie kropki czarne .. dopiero w poniedziałek idę do lekarza ale mam nie pokój wiec pisze do ciebie o jakieś wskazówki mam 21 lat mam niedoczynność tarczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Takie objawy mogą świadczyć o występowaniu torbieli krzyżowej w stanie zapalnym. radziłbym w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Jeśli to rzeczywiście torbiel krzyżowa z przetokami prawdopodobnie będzie wymagała leczenia zabiegowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam ponownie bylem dziś u lekarza na ostrym i powiedział ze mam przewlekle zapalenie albo na odwrót a poza tym mało ważne dostałem skierowanie do poradni ale tam dopiero za miesiąc mam się stawić czy powinnem brać jakieś antybiotyk jeśli tak to czy mogę na własną rękę kupić aby nie pogorszyć tego stanu ? i aby juz w tym kierunku coś zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nie doradzę panu bez badania co należy robić i tym bardziej jakie stosować antybiotyki i czy trzeba (antybiotyki są dostępne na receptę). Może przyspieszyć wizytę u chirurga wybierając się do niego prywatnie. Musi Pan to rozważyć, bo leczenie raczej nie należałoby odwlekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi