Gość donia Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Mojego 7-letniego synka boli penis,budzi się wieczorem i rano z bólem,bardzo płacze,boli go nawet wtedy gdy nie idzie pisiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Może to jakiś stan zapalny. Trudno mi określić bez bdania. Trzeba w tej sprawie na pewno udać się do lekarza bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donia Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pisałam wcześniej o bólu penisa u 7-latka....ale po dokładnym wypytaniu kolejny raz synka twierdzi że to ból nad pisiakiem,niezależnie od tego czy mu się chce pisiu czy nie,i powinnam wspomniec że rano zwymiotuje to co zje dnia poprzedniego na kolację,wymiotuje i przez 2 dni miał rozwolnienie,najczęściej boli go wieczorem i w nocy ,rzadziej rano.....czy moje dzisiejsze informacje zmieniają diagnoze **naszego**problemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Tak jak pisałem trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. U dzieci często w przypadku zapalenia dróg moczowo-płciowych dochodzi do zaburzeń gastroenterologicznych czyli np. biegunek czy wymiotów. Trzeba z synem udać się pilnie w tej sprawie do pediatry i wykonać wszystkie zalecone przez niego badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donia Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi