Gość Paweł Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam miałem chyba problem z powrózkiem tzn żylaki mi widniały przy lewym jądrze a teraz ich po prysznicu nie widze,hm pytanie nastepujace co to moze byc jesli patrze na skóre tam gdzie jest prostata i mam 2 małe rozstępy podluzne a przy odbycie mam też po bokach pare pasków podluznych coś jak rozstępy czerwone podłużne.Co to może być?Czy to delikatność skóry po prysznicu ze może tam drapałem jak myłem czy co to może być?Brałem metanabol dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 To normalne, że w takiej okolicy występują takie fałdy skórne, rozstępy. Takie rozstępy nasilają się w czasie przyjmowania środków anabolicznych sterydowych. To tylko taki defekt kosmetyczny nic poza tym. Nie wymaga to leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A jeżeli nie brało się żadnych środków anabolicznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi