Gość Piotrek Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam wszystkich, otóż proszę o pomoc poniewaz moje lewe kolano jest zniekształcone , tak jakby wystawała chrzastka lub jakaś kość . Potrzebuje własnie isc do lekarza sportowego i niewiem czy z tym ,,czymś * mi podbije karte zdrowia . Oczywiscie nigdy mnie to nie bolało i nigdy nie przeszkadzalo w niczym zawsze lewa noga moge robic to samo co prawą .Oto link do fotek mojego kolana : http://img442.imageshack.us/i/p9124351.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 To prawdopodobnie tak ukształtowana kość rzepki. Jeśli nie powoduje dysfunkcji w pracy stawu kolanowego nie wymaga to żadnego leczenia i nie jest przeciwwskazaniem do uprawiania sportu. Lekarz sportowy sprawdzić badając bezpośrednio czy wszystko z kolanem jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi