Gość Natalia Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Witam, Mam 24 lata i od 5 lat cierpię na częste biegunki, którym towarzyszy silny ból. Niedawno pojawiła bezsenność i utrata wagi. Od miesiąca pojawiło się kłucie w okolicach odbytu. Po zrobieniu badań krwi i moczu pani doktor stwierdziła, że przyczyną jest stres. Nie jestem jednak do końca o tym przekonana i martwię się tym kłuciem. Ból potrafi obudzić mnie w nocy i trwa kilkanaście minut zarówno w nocy jak i w dzień. Nie wiem już co robić. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Radzę w tej sprawie jeszcze skonsultować się z gastroenterologiem. Taki objawy mogą świadczyć o zapaleniu jelita grubego. Do rozważenia wykonanie kolonoskopii celem oceny śluzówki jelita grubego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi