Gość Ewa Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wyczułam u siebie bolącą przy dotyku narośl na mostku długości ok 1-1,5cm. Od kilku tygodni miewam również uczucie cięzkości/bólu w klatce piersiowej przy równoczesnej trudności z oddychaniem. Zdarza sie kilka razy dziennie. Ból ten nigdzie nie promieniuje, trwa kilkadziesiąt sekund i nie jest związany z wysiłkiem (najczęsciej zdarza sie gdy siedze).EKG, sprzed tygodnia nie wykazało nic nadzwyczajnego. Dodam jeszcze że jestem w 37 tygodniu ciązy więc nie mogę zrobić prześwietlenia. Ciśnienie mam najczęsciej 120/80. Dziekuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 W takim wypadku najlepiej skonsultować dolegliwośi z lekarzem ginekologiem. Niestety nie widząc zmiany trudno mówić o przyczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Właśnie wróciłam od lekarza ogólnego (mieszkam w Irlandii)- usłyszałam, że to przez ciązę- poszerza się klatka piersiowa i tyle. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bukanier Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jak przez ciążę skoro ja od kilku dni to tez zauważyłam i mam takie same objawy...chwilowy ból. Narośl do 2 cm. na Mostku, bardziej z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dani man Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 taa w irlandi i w angli to jeszcze mi tylko nie mów że ci na to paracetamol przepisali? Bo mi to na grype, zlamane kosci, zapalenie oskrzeli, płuc dali normalnie złoty środek na każdą okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi